A FOTRIC bemutatja: a P-szériás HD prémium Fotric hőkamera

2023-05-25

Fotric hőkamera P széria

A FOTRIC bemutatta a kiválóan megtervezett P-sorozatú Fotric hőkameráit prediktív karbantartáshoz (PdM), energiaállapot-felügyelethez és rendszermegbízhatósági diagnosztikához, amelyeket különösen az elektromos közművek és a nagy ipari szolgáltatók használnak. Ezek a legújabb prémium kézi kamerák akár 1280*1024 IR felbontással, nagyobb pontossággal, 180°-ban elforgatható objektívvel, kettős látómezővel és olyan hatékony szoftverrel rendelkeznek, mint a NaviTiR és az IRExplorer. A kivételes képtisztaság, a kiváló mérési teljesítmény és a többplatformos kezelőszoftver lehetővé teszi a felhasználók számára a hőmérséklet precíz mérését, a forró pontok gyors felfedezését és a távoli működést.

Fotric hőkamera P széria: Kategóriájában a legjobb HD hőképalkotás

A P-sorozat 1280*1024 pixeles képminőséggel rendelkezik, ami 66%-kal több, mint a hőkamera piacon jelenleg elérhető legmagasabb képminőség. Ezenkívül a továbbfejlesztett 100%-os színskála (sRGB) nagy pontossággal jeleníti meg a hőmérséklet-eloszlás részleteit, az 5”-os HD LCD-képernyő pedig tisztaságot biztosít a képek rögzítése és megtekintése során.

Ultrapontos hőmérsékletmérés

A P-sorozat nagy pontosságú optikája ±1°C vagy ±1%-os hőmérsékletmérési pontosságot kínál, szélesebb hőmérsékleti tartományt alacsony és -40°C és akár 2000°C között (-4°F és 3632°F), és 0,03°C-os hőérzékenységet biztosít, amely lehetővé teszi az apró hőmérséklet-különbségek és a forró pontok észlelését a létesítmény elektromos és mechanikai rendszereiben. Ezenkívül az 1°C-nál kisebb egyenletesség biztosítja a pontos mérést a teljes képen.

Könnyen használható kettős látómezővel

A P-sorozat többféle objektívvel rendelkezik a közeli és távoli objektumok vizsgálatához. A 7°-os teleobjektív biztosítja a szükséges nagyítást azok számára, akik rutinszerűen nagy távolságból vizsgálják a kisméretű céltárgyak állapotát, például a légvezetékeket.

A két különálló objektív helyett kettős látómezős objektívvel (12° és 25° vagy 7° és 25°) felszerelt hőkamerával különösen egyszerű, és kényelmesebb, gyorsabb, biztonságosabb az ellenőrzés (a teleobjektív lehetővé teszi a veszélyes berendezésektől biztonságos távolságból történő fényképezést), és elkerüli a gyakori objektívcsere okozta berendezés károsodást. Ezért a szakemberek magabiztosak lehetnek az alállomások, az áramtermelés, áramtermelő egységek és az elosztó berendezések kimaradásainak és meghibásodásának észlelésében.

Rugalmasság és sokoldalúság

A P-sorozat a teljes 180°-ban elforgatható objektívvel könnyedén navigálhat tárgyak felett, alatt és körül, és akkor is láthatja a képet, ha a célpont nincs Ön előtt. Emellett a tökéletes könnyűsúlyú P-sorozat szenzációs sokoldalúságával lehetőségeket kínál a kül- és beltéri munkákhoz, zord körülmények között is. Továbbá az Android operációs rendszer az érintőképernyővel kombinálva zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít.

Erőteljes szoftver támogatás

A NaviTiR az objektum felismeréssel és a beépített digitális főkönyvi rendszerrel lehetővé teszi több tucat vagy több száz eszköz rövid időn belüli vizsgálatát több régióban, például áramellátó alállomásokon, szinkronban tartja az adatokat a PC-vel, és egyszerűsíti az ellenőrzések utáni jelentéseket.

Az IRexplorer lehetővé teszi a hőkamera vezeték nélküli elérését és távvezérlését PC, iPhone, Android telefon és táblagép webböngészőjén keresztül WiFi-n keresztül, megvalósítva a platformok közötti adatcserét.

Eredeti forrás, gyártói cikk: https://www.fotric.com/post/fotric-releases-p-series-hd-premium-thermal-cameras

Nézze meg a Fotric 348A hőkamerát is: https://palmont.hu/item/fotric-hokamera/